Wie wij zijn

Over Rochayda Zorg

Rochayda Zorg is een bemiddelingsbureau, gevestigd in Den Haag maar levert personeel door het hele land. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van zorgprofessionals.

De zorg is continu onderhevig aan veranderingen. Een huidig probleem binnen de zorg zijn de personeelstekorten. Dat komt niet ten goede aan de kwaliteit van de zorg. Bemiddelingsbureau Rochayda Zorg komt daarom met een oplossing. Door te werken met zzp’ers in de zorg, kunnen wij onze klanten altijd passende zorgprofessionals bieden.

Wij vinden het belangrijk om aan de wensen van de klant te voldoen. Rochayda Zorg is daarom 24/7 bereikbaar en klanten kunnen op elk moment van de dag bij ons terecht voor direct zorgpersoneel op maat. Om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden, is persoonlijke communicatie essentieel.

Rochayda Zorg heeft contact met zorginstellingen en werknemers dan ook hoog in het vaandel staan. Door de service met de klanten en het personeel te evalueren, werken wij elke dag hard aan het waarborgen van de beste zorgverlening. Dit doen wij graag, want wanneer onze klanten tevreden zijn, zijn wij tevreden.

Kom met ons in contact