Ik zoek opdrachten in de zorg

Werken met Rochayda Zorg

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload eventueel je CV zodat werkgevers deze kunnen bekijken. Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Waarom Rochayda Zorg?

Rochayda Zorg is een zorgbureau dat gespecialiseerd is in het bemiddelen van personeel in de zorg.

Bij Rochayda Zorg kun je terecht voor gekwalificeerde zorgprofessionals.

 

  •  Maatwerk
  •  24/7 bereikbaar
  •  Eenvoudig factureren
  •  Eenvoudig planningssysteem
  •  Flexibel inzetbaar

Heb je vragen over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, bel dan 085 076 1510

Word een zelfstandig Zorgtalent!

Wij zorgen voor diverse toffe zorgklussen, die bij jóu als ondernemer passen! Met liefde helpen we jou bij je eerste of verdere stappen als eigen baas. Schrijf je vandaag nog in!

Rochayda Zorg biedt

Wanneer je als zorgprofessional voor bemiddelingsbureau Rochayda Zorg kiest, dan kies je voor flexibiliteit en kwaliteit. Wij zorgen voor kwalitatieve opdrachtgevers en jij kan aan de hand van je eigen flexibiliteit werken wanneer en waar jij maar wilt.

Rochayda Zorg is een betrokken bemiddelaar die met jou en jouw opdrachtgever afspraken maakt. Namens de opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat jouw documenten netjes in orde zijn. VOG, diploma’s en registraties, wij controleren al jouw geleverde documenten.

Wij vinden het belangrijk dat je in staat bent problemen te signaleren en vervolgens je bevindingen te rapporteren. Sta jij stevig in je schoenen en kun je adequaat handelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ik werk als docent Engels en tijdens mijn vakanties werk ik als begeleider voor Rochayda Zorg. Ik ben zo dankbaar voor het werk en ik hoop dat ik het nog veel vaker mag doen. Het is prachtig en bijzonder werk, maar ook wel confronterend omdat je ziet hoe afhankelijk mensen van anderen kunnen zijn.

Amine

Zorg Begeleider

“Door Rochayda Zorg kan ik mijn passie op verschillende locaties uitvoeren. De hoge vakkundigheid en professionaliteit van het bureau zorgt ervoor dat je als werknemer op elk gebied niets tekort komt. Doordat er daarnaast laagdrempelig wordt gecommuniceerd, kan je alles makkelijk bespreekbaar maken zonder dat iemand voor verrassingen komt te staan. Ben je een keertje ziek of kom je in de knel door andere omstandigheden? Geen probleem, Rochayda Zorg staat voor je klaar.”

Emma Velasquez

Zorg Begeleider